I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vi åt mellanmålet på cafét istället

Idag var vi ute en stund i parken och hann äta ett litet mellanmål; macka, vatten och riskakor. Men snart föll regndropparna hårt mot marken, så vi begav oss in mot Centrum igen. Det var trist att vi inte hann umgås i parken en längre tid, men Z ville gärna fortsätta mellanmålet på ett av caféerna i Centrum och det gjorde vi. Personalen verkade inte ha något emot detta – men å andra sidan köpte jag faktiskt både kaffe och juice därinne.

DSC_0014

Z drack en apelsinjuice medan han åt vindruvor och kiwi.

DSC_0017

J mumsade glatt i sig en hel drös vindruvor.

DSC_0020

För min del blev det en latte och ett par frukter.

7 thoughts on “Vi åt mellanmålet på cafét istället

  1. Usch då, lyckades undvika regnet jag. Var superfint när jag var inne i centrala Stockholm och det var det i Bromma med. Hoppas inte regnet ni hamnade i bestämmer sig för att komma hit…

  2. Ah, det förstår jag.. inte det lättaste att prova kläder när barnen är med!

    Trist med regnet, men tur att ni kunde äta mellanmålet på fiket :)

  3. Tar du alla bloggbilder själv?

    SVAR: Ja, jag plåtar dem själv (förutom de med mig på helbild förstås) och det är mina bilder :-) Fotar dagligen mycket med min Nikon D5000. Om det inte är någon viss produktbild ibland – men då har jag tillåtelse från företaget att publicera den bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *