I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Produktrecension: läppcerat från Rosenserien

DSC_0038 - KopiaHej Emma-Lou! Jag undrar hur du gör för att få dina läppar att må så bra? Skulle du kunna ge någon produktrecension eller tipsa om hur man kan bli väck de torra läpparna? Tack för en bra blogg. /Emilie

SVAR: från Emma-Lou: Hej Emilie och tack så mycket! De cerat jag använder mig av kommer från Rosenserien; lavendel och jordgubb. Deras läppcerat är mjukgörande och vänliga mot de ömtåliga läpparna. Då ceraten är vattenavisande, absorberas inte oljorna lika fort från läpparna som många andra cerat kan göra. Rosenseriens produkter är dessutom dryga och räcker dlängre.

Nu är hösten på ingång och likaså nariga och spruckna läppar. Har du torra och frasiga läppar, kan du försiktigt peela läpparna med hjälp av en tandborste. På så sätt får du effektivt bort döda hudrester. Därefter applicerar du ett mjukgörande cerat som ger näring till dina läppar.

A4_lappcerat_info1Citerat från Rosenseriens hemsida:

Vårt omtyckta läppcerat har nu blivit ännu bättre, tåligare och mjukare. De nya ingredienserna är rapsolja, olivolja och karnaubuavax. Karnaubavax är ett starkt vattenavisande vax, starkare än syntetiskt vax. Tillsammans med bivax, rapsolja och olivolja ger det dina läppar glans och bevarar fukt och värme. Liksom tidigare mjukar det upp torra läppar och skyddar mot väder och vind. Prova även på torra nagelband och vid torr/narig hud på andra områden.

Läppceratet finns i två smaker, lavendel och jordgubb. Ceratet innehåller 17 ml.

Fler läsarfrågor och annat inom skönhet finns kategoriserade under flikarna ovanför headerbilden.

7 thoughts on “Produktrecension: läppcerat från Rosenserien

 1. Jag har alltid ett cerat och ett läppglans i fickan men oftast e de Läppsyl å de får man ju gnida på hur många gånger som helst varje da å de e ju synd. Jag kan inte leva utan de…….
  Kram på daj å hoppas du har en finfin da ida!

 2. Din moderatfjant sluta rösta på moderaterna heja sossarna Rösta på sossarna ivalet om ni inte vill bli socialfall som kissie och dessie och allt vad alla fjortisar heter

  SVAR: Jag röstar varken på Moderaterna eller Socialdemokraterna. Titta i dagens tidning, så ser du vilket parti jag tillhör.

 3. Sv: Ja, tack det gick bra på Astrid. Ibland är besöken smärtfria. Som idag. ”Tester via papper”.
  Skönt. Lugnt. Sonen har somnat. Mamma vid datorn :)
  Fin em önskas dig och familj!

 4. tandborst knepet är kanon. ett så kallat gammalt hederligt husmorstips som jag ofta kör under vinterhalvåret. perfekt! och det kostar ju inte massor av pengar heller

  hur går det med modetidningen du skulle skriva för?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *