I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

13 reaktioner på ”Idag åt vi spansk tortilla (omelett)

 1. Vad tyckte du om låtarna? :)

  Haha jag förstår vad du menar.. brukar också köpa hem och prova hemma. Mycket smidigare. Hade med Izabella en gång när jag skulle prova kläder, men ja.. hon ville gärna springa ut och in i provrummet hela tiden, så det blev inte så mycket prova för min del då 😉

 2. ååh så gott det ser ut =)

  svar: hoppsan hejsan jag har totalt varit uppslukad av att måla min hall haha
  har skrivit till dig på mejl nu =)))

  kram

 3. Mums, spansk tortilla och chorizo. Nu blir man hungrig mitt i natten. :)

  SVAR:
  Tack! Den här veckan har jag spanskt/sydamerikanskt tema när det gäller matlagning och imorgon publicerar jag det första receptet här i bloggen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *