I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

God morgon…

Hoppas att ni har sovit gott?! Själv har jag lämnat av Z till förskolan och J sover middag. Jag ska kolla igenom några sidor över nätet och greja med ett par saker. Annars har jag inte mycket att göra, förutom ett par omgångar barnmat.

Vad gör ni denna tisdag?

5 reaktioner på ”God morgon…

 1. Ja de var de jag mena, byta blogg hade jag aldrig tänkt. Trivs med denna bloggportal
  Visste ej vad pudding betydde på spanska, annars hade du fått de av mig
  Du hade haft dina armar ute, jag hade hoppat upp i din famn. Sagt detta känns bra *ler
  Jag misstänker de om 13, 14 åringar på bik bok ha ha
  kram

 2. Tjing!
  Tack för tips om produkt från Rosenserien.
  Idag har jag och sonen besökt Astrid Lindgren på fm. Nu lugn och ro. Ledigt på em.
  Trevlig em till dig och barnen!
  //A

 3. Skönt ändå att inte ha för mycket att göra :)

  Jag var i skolan och sen har jag sprungit några ärenden på stan, helt slut i benen eftersom jag var trött redan innan 😉 Sen hämtade jag barnen och så var vi ute en stund, nu har vi precis ätit middag och jag har fixat månadsresumèn.. Ja, det är väl det som har skett idag 😉

  Synd att byxorna inte satt bra, hittade du några andra i stället?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *