I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vilken middag!

DSC_0074

Såhär såg middagen ut hos oss tidigare ikväll och givetvis ska ni få receptet!

Som ni vet har jag en spansk och sydamerikansk vecka framför mig, när det kommer till matlagning. Det är oerhört spännande att experimentera i köket. Först ut var bönsalladen och ikväll blev det en typ av soppa. Imorgon tänker jag tillaga Spansk Tortilla och senare i veckan ska jag göra Paella. Därefter är mina idéer slut, haha. Skämt och sido, jag har läst på lite om vad för typ av ingredienser spanjorer och latinos använder mest – och utifrån det kommer jag att laga mat.

Ni får gärna komma med förslag på spanska och sydamerikanska maträtter, för än är veckomatsedeln långt ifrån fulländad.

10 thoughts on “Vilken middag!

  1. åh jag är lite dålig på det där.. men nåt som är väldigt gott är chilenska piroger. Det är vanlig mördeg, köttfärs, lök, hackat kokt ägg och en oliv i mitten. De är dessutom ganska stora, de blir som en halv tallrik ungefär 😛 jättegott! förutom oliven förstås haha

  2. haha då är jag inte ensam om det! förut umgicks jag mycket med chilenare, så det blev en hel del piroger. Och jag blev alltid väldigt försiktig när jag närmade mej mitten, för där ligger alltid oliven haha!

  3. Yes, det var snällt av henne :)

    Alltså det enda jag kommer på är tappas haha, kanske inget att ha till middag direkt.. men ja.. som sagt så är mat inte riktigt min grej 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *