I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Emma-Lous allra första kräftskiva!

DSC_0007

Kräftskiva 2010!

DSC_0002

Av min före detta granne M, fick jag snapsglas med motiv av kräftor.

DSC_0005

Fin, eller hur?!

DSC_0008

Den ser ju lite knasig ut, haha.

DSC_0004 - Kopia

 

Vad vore en svensk kräftskiva utan det traditionella pyntet?! 😀

DSC_0017 - Kopia

 

Se så nöjd jag ser ut.

DSC_0010

Det är så himla gott med kräftor. Jag hade lätt ätit upp hela kräftpaketet, om det inte varit för att kräftskärtarna (de utan övrig kropp), inte var direkt smakfulla.

DSC_0002

Min version av Västerbottenpaj, önskas receptet så lägger jag mer än gärna ut det på bloggen. Följde inte det ursprungliga receptet från grunden :-)

5 reaktioner på ”Emma-Lous allra första kräftskiva!

  1. Vilka söta små snapsglas :) Ni såg ut att ha haft trevligt, fin dekoration och god mat.. gillar dock inte kräftor, men pajen såg riktigt god ut :) Lägg gärna ut receptet!

    Jag tycker du ska köra nåt liknande, det vore kul att se faktiskt :) Sen borde du göra som ”alla andra” och köra en frågestund hehe. Tror du skulle få många roliga frågor faktiskt :)

  2. Sv: Jag ska på en jubileumsgala där ett företag fyller 50 år nere i småland typ :) det är runt 900pers som det ryktas om ska dit och fira (: Så nu har jag lite klädproblem (: Jag vet inte riktigt vad tjejen kan ha om killens dresscode är mörk kostym :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *