I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Recept: krämig blåbärssmoothie

DSC_0002Den här blåbärssmoothien sög jag i mig vid klockan 10 på förmiddagen. Ett lätt mellanmål som inte störde lunchen vid 11:30. Fler smoothierecept och andra fräscha efterrätter finns HÄR! Mina andra matrecept finns kategoriserade under fliken ”bak- och matrecept” ovanför headerbilden.

Ingredienser till 1 stort glas (eller 2 små):

1,5 dl frysta blåbär
0,5 dl yoghurt
0,5 dl mjölk

Gör såhär: Mixa ingredienserna cirka 10 sekunder i en mixer, häll upp i glas och servera direkt.

En reaktion på ”Recept: krämig blåbärssmoothie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *