I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Fredagen den trettonde…

Fredagen den trettonde kommer dels ifrån Bibeln. När Jesus blev förrådd, var Judas den trettonde personen vid bordet. Dessutom korsfästes Jesus på långfredagen.

Jag själv vet inte riktigt hur jag ser på fredagen den trettonde som otursdag, men kan väl medge att jag är något skrockfull ibland. Jag lägger nycklar på bordet, men varje gång jag gör det, så tänker jag till. Men ändå så gör jag det. Däremot undviker jag att gå på A-brunnar.

Är du skrockfull och i sådana fall för vad? Det vore intressant att veta.

6 reaktioner på ”Fredagen den trettonde…

  1. Haha jag är skrockfull! jag lägger inte nycklar på bordet, och om nån annan gör det flyttar jag på dem, jag går inte under stegar och jag dödar helst inte spindlar 😛

  2. Skrockfull ja, oja, jag e de. Lägger inga nycklar på bordet, tittar inte in i trasiga speglar, går inte uner stegar å liknande. Skrocken på grund av brunnar känner jag inte till, men när jag var liten gick jag inte på A-brunnar för att de är Avloppsbrunnar men K-brunnar gick bra för de handlade ju om Kärlek! hihi Sicka påhitt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *