I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vår eftermiddag på leklandet Barnadiset

DSC_0003

En förväntansfull Z på bussen.

DSC_0005

Det här är ju fantastiskt kul.

DSC_0010

Värst vad bråttom Z har då.

DSC_0008

J vet inte riktigt vad man gör på ett lekland.

DSC_0011

Att stoja runt efter en boll, det är grejer det.

DSC_0013

Z visar lillebror hur man röjer.

DSC_0020

J är inte helt med dock.

DSC_0014

Men det löser sig nog snart.

DSC_0018

Lite kul är det allt.

DSC_0021

Fast det är lite skrämmande samtidigt.

DSC_0015

Ovant rättare sagt.

DSC_0024

Z cyklar omkring en del.

DSC_0023

Stor som liten cykel spelar ingen roll, för kul är det i alla fall.

DSC_0028

J börjar att hänga med i svängen.

DSC_0030

Dock är allt annat så spännande, i synnerhet det storebror leker med.

DSC_0031

Snart är det dags för mellanmål. Vatten och godsaker från Småfolk är en hit. Och så nygjorda äppelpersikopurén (recept här)

DSC_0040

Roligast av allt, är ju ändå att få leka tillsammans med storebror.

DSC_0046

Det är verkligen skoj.

DSC_0047

J väljer att vidga sina egna vyer.

DSC_0049

Och så är det den där bollen igen.

DSC_0054

Här har mamma pyntat 150 spänn i inträde på ett lekland, men ack vad den där bollen är spännande.

DSC_0060

Strax kommer Z för att fortsätta byggandet på kojan.

DSC_0061

J tycker nog att det verkar vara kul att bygga en koja. Och ni ska alldeles snart få se vilken inspirationskälla Z är för sin lillebror.

DSC_0062

J masar sig iväg för att hämta en egen kudde att tillföra kojan med. Dock aningen tung för den ”lilla” krabaten att lyfta.

DSC_0063

Men höhö, se där. Den här varianten går minsann att rulla.

lekland

Ooo Jää. J hjälper storebror att bygga en koja. *klapp klapp*

8 thoughts on “Vår eftermiddag på leklandet Barnadiset

 1. guud så roligt ni måste ha haft det syns på bilderna iaf 😀

  och J vad stor den lillgubben har blivit en riktig charmtroll :d

  kram tjejen:D

  ha en underbar kväll

 2. De där Leklanden är en himla bra grej! Gud så kul för alla barn, och föräldrar med 😉

  Svar: Jo då det är bra med mig, jag börjar komma igen nu efter den här, rent ut sagt, skit- sommaren. Det gamla ordspråket ”en olycka kommer sällan ensam” har bevisats vara sann och jag har väl krälat på botten ett tag, men nu siktar jag uppåt igen! Nu kan det ju bara bli bättre!

  Angående iPhonen så fick jag den när jag förnyade mitt abonnemang, men killen jag pratade med sade att de går på 7000! Lite väl mycket tycker jag…Man kan ju hoppas att priset går ner lite nu när den nya iPhone 4 har kommit. Annars kanske du kan förnya eller utöka abonnemanget och få en på köpet du med :)

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *