I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ta hand om ditt yttre och må bättre

ansiktsmaskDet här är mitt snygga jag idag, visst ser jag bra ut? :-) Idag är det en trist dag utomhus med alla dessa moln med risk för regn, så jag passar på att lägga en lermask och fuktbomba håret.

Att ta hand om och vårda sitt yttre, är en viktig faktor för ett bättre mående inombords. Har man mjuk och bra hy, mår man generellt sett bättre än den med frasig och ömmande hud.

Den här lermasken är behaglig att ha i ansiktet. Det kan sticka till lite i huden de första minuterna. Detta beror på för att produkten verkar och suger in. Det är helt ofarligt och inte alls obehagligt.

Lermasken rengör porerna på djupet samtidigt som den suger upp smuts och fett på ett skonsamt vis. Produkten innehåller aloe vera som hjälper huden att behålla sin smidighet. Gurkörtsoljan är fuktbevarande och ökar cellernas syreupptagning.

Denna lermask är väldigt lätt att tvätta av från ansiktet.

Ta hand om ditt yttre och må bättre.

Läs gärna mer om produkten HÄR.

Lermasken finns att köpa hos Rosenserien.

En reaktion på ”Ta hand om ditt yttre och må bättre

  1. hehe yes, mina barn är ena smutsgrisar :p

    Ja, får filma nästa gång haha, ser ju så roligt ut när de dansar och har sig :)

    Hm.. finns inte många filmer som funkar för barnen här hemma. Eller jo, Izabella kan se en del filmer men Alvar tröttnar lätt och springer runt i stället. Men vi ser på film ändå ibland :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *