I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Läsarfråga: kan jag färga håret svart?

Det är inte alla som klär i svart hårfärg som Hilary Duff. Foto: Posh24

hej!, jag undrar villken hårfärg man bör välja om man ska köpa hos en frisör el i en vanlig mataffär o om alla färger passar alla för jag är sugen på att färga håret svart men min mamma avråder mig o säger att färgen ser konstig ut om man färgar svart så jag tänkte höra med dig hoppas på svar // Eira

SVAR från Emma-Lou: Hej Eira. Alla hårfärger passar inte alla. Det är individuellt beroende på hudtyp, personlighet, varm eller kall ton samt andra faktorer som spelar in. Och utan foto är det svårt för mig att avgöra för din del. Gå till en salong och be en frisör på plats bedöma vad du skulle passa i för färg, kanske du klär i svart ändå? Är ditt hår ofärgat sedan tidigare, kan du ju försöka dig på att färga själv efter vad frisören säger att du passar i för färg och ton. Men bäst är att låta färga på salong, för hemmafärgningar lyckas inte alltid.
 
/Emma-Lou

Fler läsarfrågor om hår finns kategoriserade under fliken ”läsarfrågor” ovanför headerbilden.

En reaktion på ”Läsarfråga: kan jag färga håret svart?

  1. eey! taskig kommentar på BLÖÖÖÖ blogg, bara för att du inte fatta att hon hade missat ett komma tecken! världens diss för att han skulle ha bytt pojkvän snabbt!

    SVAR: ”fulstilavdej@hotmail.com” —> fyndig fejkmejl det där, haha. Hmm, ser att din idol har ändrat i bloggtexten, för först stod det ”möta upp min pojkvän XXXXX”…. Så… *host* Dissade henne inte heller, utan skrev bara att hon var snabb i svängarna.

    Men du ”bitch” (som du faktiskt själv kallar dig) från Storfors, en diss till dig för att du fegar med ”anonyma” kommentarer. *skratt*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *