I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Blev bestulen på båtresan hem

DSC_0217Som ni förstår gällande den dåliga uppdateringen, så har jag umgåtts med mina barn. Igår när jag blev upplockad från båten, blev jag så positivt överraskad då jag i gången från båten (hade inte ens nått terminalen eller hämtat min väska), så skrek någon ”MAAAAAAAAAMMA!!!!!!!!!!!” och det var ju självfallet min äldsta son Z :-)

Bilden på mig till vänster är då jag sitter på båten. Hade med mig en skvallerblaska och Aftonbladet med diverse bilagor. När jag var iväg på damernas vid ett tillfälle, skrev jag faktiskt stort och tydligt på ena bilagan att bordet var upptaget och att jag skulle vara där strax. Tror ni inte att skvallerblaskan blev stulen? Tidningen ”NU” eller vad den heter. Det var ju den jag skulle slå ihjäl tiden med, eftersom jag var ensam på båtfärden hem. Katastrof. Tur som haver, så hade Aftonbladet med en extra bilaga som hette ”Brotten vi minns” och denna gång handlade reportaget om ”Flykten från Alcatraz”. Väldigt intressant läsning.

Jag ska uppdatera lite flitigare idag, i nästa inlägg får ni veta vad jag har shoppat nere på Gotland.

One thought on “Blev bestulen på båtresan hem

  1. Haha jag trodde du hade blivit av med plånbok och grejer när jag läste rubriken 😮 Men vilken tur att det ”bara” var tidningen och inte något annat :)

    Alcatraz är intressant faktiskt, speciellt flykten därifrån då. Såg en dokumentär om det för ett tag sen, men det är ändå en gåta var dom tog vägen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *