I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

NY KATEGORI!

Jag har kirrat en ny kategori med underkategorier, nämligen ”RESOR 2010” som ni hittar ovanför headerbilden! Vad tycks om detta? Personligen finner jag det väldigt bra, då jag lättare kommer att hitta de bilder jag söker efter. Har ju ofantligt många bilder på datorn annars – och dokumenterar ju kraftigt min vardag. I vissa fall är det faktiskt lättare att hitta vissa foton via bloggen.

Frågan är hur ni läsare tycker om detta? Kommentarer mottages hjärtligt (PIK till er).

d5000 106

På tal om annat, så fick jag under gårdagen höra av självaste Emma att denna bild såg tillgjord ut. Sanningen är den att bilden faktiskt inte alls var iscensatt, utan helt ärligt plåtad (hur nu det låter, Bingo – help?). Maken tog bilden på mig samtidigt som jag kände på ett myggbett! Tänk så det kan bli 😉 Dock är bildfärgen ändrad till SEPIA.

Missa förresten inte tävlingen hos Emma där du kan vinna en HELLO KITTY klocka!

3 reaktioner på ”NY KATEGORI!

  1. roligt med lite nya kategorier! Visst såg bilden lite tillgjord ut, men va f—n… 🙂 Gör velle inget! 🙂
    Ja, husvagnen pratar gumman om varhe dag som vi inte är där!!! 🙂
    kram

  2. Det var exakt klacken som jag tvekade på med bootsen också.. Tänkte köpa nu eftersom i höst finns det inga kvar ”/ Har du något tips på en bra hemsida med skor :)?

    Fina bilder 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *