I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Videoblogg: Mys vid vattnet (on the go blog awards)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TotSj5sOaK4[/youtube]

Mysigt att mysa tillsammans vid vattnet till bra musik; Takida – Curly Sue.

bärbara

Vi provar resehögtalaren (SBA3000) ihop med mobiltelefonen, visst är ljudet bra trots blåsten i bakgrunden?! Det här är min absoluta favorit av de mobiltillbehören från Philips som jag har provat på. Resehögtalaren är smidig att ta med sig överallt, tar inte alls stor plats, innehar bra ljud och är väldigt lätt att använda.

Läs mer om de tillbehör jag har valt, klicka här.

on_the_go_logga

Följ mina tävlingsbidrag genom att klicka på logotypen ovan.

2 reaktioner på ”Videoblogg: Mys vid vattnet (on the go blog awards)

  1. Åh gud så mysigt det såg ut :) Tyvärr kunde jag inte lyssna på ljudet eftersom jag sitter i ett bibliotek :/

    Svar: ja man kan väl säga att ”bitterfittor, stalkers….” finns i den här hålan också… Vissa verkar vara väldigt långsinta och uttråkade som aldrig ger upp försöken att förstöra mitt liv.. Och eftersom jag antar att personen har hittat min blogg härinne så har jag tappat lusten att dela med mig av mitt liv..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *