I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Videoblogg + bilder: Z provar hörlurarna SHL9560 (on the go blog awards)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zy_XT33s_gI[/youtube]

Bra hörlurar att medtaga på resan. Här provar Z hörlurarna (läs: mamma vill slippa höra filmen) till den bärbara DVD-spelaren vi har med oss till landstället över midsommarhelgen.

Observera: höj volymen till detta youtubeklipp.

d5000 1651

Z gillar att ha hörlurarna då han tittar på film via laptopen. Hörlurarna anpassar sig bra efter sonens öron och huvudform.

Kopia av d5000 1623

Hörlurarna ”läcker” inte ut ljud, så de är utomordentliga vid tillfällen som när barnet spelar spel vid datorn.

d5000 1655

Det är hörlurarna högst upp till vänster som Z provar på, SHL9560, mer info om dem i detta inlägg.

on_the_go_logga

Följ mina tävlingsbidrag genom att klicka på logotypen ovan.

En reaktion på ”Videoblogg + bilder: Z provar hörlurarna SHL9560 (on the go blog awards)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *