I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vinn MOROTSOLJA från Rosenserien

Nu är det på tiden att jag tävlar ut en skönhetsprodukt igen. Den här gången tävlar du om en exklusiv olja som tillför huden näring och ger en fräsch lyster. Läs mer om vad jag tycker om produkten HÄR!

morotsolja

Hos Emma-Lou kan jag vinna morotsolja från Rosenserien. Tävlingen finns här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-morotsolja-fran-rosenserien

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 12 juli klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar, klicka här.

13 reaktioner på ”Vinn MOROTSOLJA från Rosenserien

 1. Hej!

  Jag är en glad tjej som tyvärr ofta ser trött och sliten ut pga en glåmig och trist hy. Jag är en riktig blekfis helt enkelt. Denna produkt skulle helt klart liva upp mitt liv (och min hy).

 2. Jag är gärna med och tävlar och är en ensamstående och ungmamma på 18 år som studerar på gymnasiet och gör allt för att min och min dotters framtid ska bli så bra som möjligt. Men det är sällan jag har ekonomi till att unna mig skönhetsprodukter, kläder eller smink så att få vinna detta skulle göra en stor tjänst för min lilla sparkassa nu sommar då jag faktiskt behöver någon liknade produkt som ger näring och vårdar huden lite extra.

  Länkat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/july/tavlar-om-en-morotsolja.html#comment

 3. Jag har verkligen ur uselt pigment därför blir jag jätte svårt brun, jag blir sällan röd men solen verkar inte ta någonting på mig, vilket verkligen är jätte konstigt men jag har hört att Morotsolja ska göra så att man lättare får färg och detta är verkligen någonting som jag skulle vilja testa!:)

  Här är min länk: http://casshh.devote.se/blogs/5280735/morotsolja.htm

 4. Åhh – jag tror jag får spader,
  här i norr har vi nästan minusgrader.
  I söder lyser solen och värmen är total,
  i norrbotten finns regnet och luften är för sval.

  Huden känns trist och alldeles för vit,
  önskar så att morotsoljan hittade hit…
  Lovar knapra en morot eller två,
  ge kroppen näring både innuti och utanpå.

  Så fina Emma-Lou, känn ingen press,
  men pssst – visst ser du min email-adress…? 😉

 5. Detta är nog min melodi,
  fantastiskt lyxig morotsolja
  jag får lyster,
  idag har Emma Lou hört min bön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *