I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Här ska brännas pengar

Jisses vad fint väder det är ute, eller hur?! 24.2 grader i skuggan innan lunchtid, det gillas! Perfekt väder för vår del då vi idag ska åka till min gamla arbetsplats, nämligen Gröna Lund. Där ska vi bekosta oss mängder av lotter, sockervadd och annat slibbigt. Det kommer bli hur fränt som helst.

Ska ni besöka något tivoli i sommar?

Under dagen dyker en tävling upp i bloggen, där du kan vinna en skönhetsprodukt. Inlägget är tidsinställt, så kika in senare.

Ps. någon som vet hur jag får bilderna större i bloggen? Ds.

8 reaktioner på ”Här ska brännas pengar

  1. Det är vikariat/sommarjobb men hoppas jag får fortsätta till hösten 🙂
    Jag vill med gärna ha nära till bussen då man inte har körkort men det är väldigt skönt att slappna av utanför stan ett tag.

  2. Va roligt med Grönan! Hoppas ni får en fantastisk dag =) Jag vill gärna till Liseberg i sommar för det var länge sen jag var där. Det är lite närmare än Gröna Lund =)

    Yes, den finns på hyrfilm nu! Kom ut förra veckan =) I och med jobbet har jag alldeles för bra koll på sånt haha..

  3. Låter som en trevlig dag, som det ska vara när det e fint väder. Hoppas ni får det skoj=). Själv så jobbar jag=/

  4. Vad härligt! Jag hoppas ni hade det roligt och spenderade a lot of money 😉 Här hade vi 35 grader varmt i solen innan lunch.. vet inte hur varmt det var i skuggan men det var otroligt varmt. Tog mig ett dopp i poolen förut och det var otroligt skönt måste jag säga 🙂

    Ja, tårtorna var jättefina och riktigt goda 😉 Tänk vad fort tiden går, jag minns när du skrev att du var på sjukhuset och skulle föda.. känns inte som det var länge sen alls ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *