I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

7 thoughts on “Klippning, före- och efterbilder

 1. Så stilig han blev, även om han var riktigt charmig innan också;)

  Svar: förlåt för sent svar, har varit och rest och haft dåligt med tid för bloggen:P
  tack:)

  /E

 2. Vad fin han blev i nya frisyren :)

  Vad jobbigt att inte kunna sova när du är sjuk. Annars brukar det vara tvärtom, att man sover mer och bättre när man är sjuk 😉 I alla fall är jag sån.. Men nu är det varmt och nattsömnen blir ju inte den bästa pga det.

  Ja, visst var den fin :) Är hel nöjd med den hehe

 3. så bra det blev :) barn i den åldern ser alltid så mycket äldre ut när dem klippt sig, minns när min lillebror hade långt hår och såg så liten ut, men sen klippte han sig och såg genast mkt äldre ut ^^

 4. hehe ja, han var söt i rufset, men kan vara skönt för honom att ha det lite kortare nu när det är så varmt ute :)

  Hoppas du får sova lite bättre i natt, det kan du behöva!

 5. hehe här är vi båda gaddade och Izabella har redan börjat tjata om tatueringar haha. Hon ser en bild och så säger hon att sån ska hon ha när hon blir stor :p

  Fick du sova något bättre inatt?

 6. vad gör du kvinna?? han är så supersöt i det där ruffset!! men nu är han såklart stilig som en riktig liten herre! och bättre sommartid utan allt hår!

  jag tycker verkligen om din nya sida! saknar bara kategorierna ovanför header bilden!som du fick ut bra! ser ett streck i ena kanten bara. kanske går det får bort? annars är den supernajs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *