I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

One thought on “Går inge vidare…

  1. Det skulle ha regnat här idag och det gjorde det iofs lite i morse, men sen kom solen och värmen fram igen. Blåser en del gör det också, men det är bara skönt nu när det är så varmt.

    Vad skönt att du fick lite vila idag :) Det behöver man när man inte mår bra.

    Ja, jag kände att det är smidigare att lägga upp månad för månad då tiden går så fort och man glömmer så lätt 😉 Kan vara kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde då :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *