I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ändrar om i bloggen… (hjälp?)

Som ni ser håller jag på för fullt här, men får inte riktigt som jag vill ha det.

* Headern är faktiskt inte färdig.

* Bilderna i inläggen blir inte större, fastän jag anger större pixelstorlek. Jag har testat att publicera nya bilder i inläggen, men enligt ”visa bildinfo” så skalar bloggen automatiskt ned bilderna… Om jag provar tvärtom, att göra dem mindre – då fungerar det?

* Jag vill ha bred header och bredare inlägg såsom jag har nu, men skulle vilja ha kategorierna ovanför headerbilden som tidigare. Är detta ens möjligt?

Någon som kan hjälpa mig med de två sista punkterna?

5 reaktioner på ”Ändrar om i bloggen… (hjälp?)

  1. Jag är inte så haj på det där. Det är ju olika på olika bloggar..

    Hur mår du idag då? Hoppas du är frisk till helgen för det ska bli upp mot 30 grader varmt!

  2. Din header e kanonfin bara som den e tycker jag….enkel å rak!
    Utseendet på bloggen (tyvärr) tycker jag då ser ut som en nybörjares blogg som inte har kunskap om hur en blogg bör/kan se ut. Jag har sett några sådanna häringa bloggar här inne på Myshowroom nu å de ser lika dant ut hos alla.
    Fast de e ju sant, du e ju inte klar ännu så slutresultatet kanske blir finfint!?
    Men som sagt, headern e jättefin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *