Känns nederdelen av sparrisen ofta svårtuggad och något för knaprig? Undvik detta genom att skala bort ungefär hälften av skalet på sparrislängden.
På bilden ovan syns det att de tre övre sparrislängderna är oskalade, medan de tre undre är skalade.
Känns nederdelen av sparrisen ofta svårtuggad och något för knaprig? Undvik detta genom att skala bort ungefär hälften av skalet på sparrislängden.
På bilden ovan syns det att de tre övre sparrislängderna är oskalade, medan de tre undre är skalade.
Bra tips 😀
Bra tips.. och mums med sparris 😀
sv nepp, vi har ingen micro.. men det är faktiskt bra… HIHI ingen snabbmat 😛 typ ….
Nu kan du se vem det var jag såg på igårkväll!!!! 😀
PUSS
SV: hade du bloggat på en anann plattform hade jag kunnat fixa en (med min bloggadress på men gratis) men känner som sagt itne till den här plattformen och hur den funakr så är lite svårt då :/
Yes, wow! Blev smått chockad när jag kollade på klockan :p
Hahaha, ja ibland är det svårt att höra vad dom sjunger, speciellt om det är på danska tycker jag 😉
Å sparris som e så gott, men dock inte så ofta på tallriken.
Sparris är så himla gott och varje gång jag äter det tänker jag att jag måste börja laga mer mat med sparris. Men än har jag inte börjat. Nästa gång jag grillar ska jag minsann köpa sparris. Supergott att grilla!
Hoppas du har haft en bra helg!