I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

6 reaktioner på ”Tips inför matlagning: sparris

 1. Bra tips.. och mums med sparris 😀

  sv nepp, vi har ingen micro.. men det är faktiskt bra… HIHI ingen snabbmat 😛 typ ….
  Nu kan du se vem det var jag såg på igårkväll!!!! 😀

  PUSS

 2. SV: hade du bloggat på en anann plattform hade jag kunnat fixa en (med min bloggadress på men gratis) men känner som sagt itne till den här plattformen och hur den funakr så är lite svårt då :/

 3. Yes, wow! Blev smått chockad när jag kollade på klockan :p

  Hahaha, ja ibland är det svårt att höra vad dom sjunger, speciellt om det är på danska tycker jag 😉

 4. Sparris är så himla gott och varje gång jag äter det tänker jag att jag måste börja laga mer mat med sparris. Men än har jag inte börjat. Nästa gång jag grillar ska jag minsann köpa sparris. Supergott att grilla!

  Hoppas du har haft en bra helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *