I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Recept på päronpuré

DSC_7838

Fler barnmatsrecept finns kategoriserade under fliken ”BARNMAT” under headerbilden.

Ingredienser:

500 gram päron

Gör såhär:

Skala, skölj och kärna ur all frukt. Tärna frukterna till små bitar. Koka bitarna om de är hårda, annars mixa direkt. Om du behöver koka dem, koka cirka 5 minuter och häll sedan bort allt vatten. Stavmixa fruktbitarna till puré. Låt svalna och servera en ljummen portion direkt eller låt kallna helt. Frys in resten i burkar. Håller cirka 5 dygn i kylen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *