I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

On The Go Blog Awards: nu har produkterna kommit!

d5000 1655

Tidigare i veckan kom produkterna från Philips. För den som inte vet är det tämligen som så att jag och tio andra bloggare medverkar i en bloggtävling som Philips arrangerar. Var och en av oss ska prova på tre olika mobiltillbehör och under juni månad blogga om hur dessa underlättar våran vardag. Den som skriver på det mest kreativa och innovativa sättet, vinner resecheckar för ett värde av 10.000:-.

Läs mer om vardera mobiltelefontillbehör, klicka här.

on_the_go_logga

Följ mina tävlingsbidrag genom att klicka på logotypen ovan.

2 reaktioner på ”On The Go Blog Awards: nu har produkterna kommit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *