I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag har nog slagit personligt rekord (bild)

d5000 1654

Jag behöver inte tänka på något barnmatsgöra för tre veckor framåt! 😀 Jag har alltså gjort iordning fyra olika maträtter (lax, vegetariskt, fläskkarré, köttfärs) som jag har blandat ut med pasta, potatismos, sötpotatismos, ris och bulgur med pastasträngar.

Puh. Huuua. Ansträngande, men helt klart värt det. Det fungerar ju inte att ge min son barnmatsburkar i alla fall, se videoklipp på den tabben HÄR! 😉

Recepten på dagens barnmatsgöra, utlovas senare under veckan.

* vegetarisk söt paprikasås
* gräddig fläskkarrégryta med grönsaker
* bolognesesås
* lax i gräddsås

Kika gärna in mina andra barnmatsrecept sålänge som finns kategoriserade under fliken ”barnmat” ovanför headerbilden.

4 reaktioner på ”Jag har nog slagit personligt rekord (bild)

  1. haha nej jag tror att matlagningen kan läggas åt sidan ett tag haha! :) Jaa men det fina vädret har övergett mej här nere! Det har varit mulet och regnat sen i måndags nu :(

  2. Skönt att ha det gjort :) Slipper du laga barnmat på ett tag 😉

    Jo, jag måste fasta i sex timmar innan operationen och så får jag inte dricka något alls två timmar innan. Så nu hoppas jag dom ger mig en tid på morgonen :)

    Oh, bröllopsdag.. vilken blir det i år? Ska tänka på er medan jag blir nedsövd hehe..

  3. ojojoj, det var inte lite det! skönt att ha det gjort! Minns den videon när J skulle äta burkmat!! hahaha..den var sååå härlig!! mamma är alltid bäst på att laga mat=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *