I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

4 reaktioner på ”Veckans spartips: bli medlem

  1. Yes, jättebra tips. Har massa bonuskort haha. Har även blivit inbjuden på kundkortskvällar på både Hemköp och Citygross där man fick mat och dryck + speciella medlemsrabatter :p Tyvärr var jag borta just de kvällarna :( Hade ju kanske varit något att gå på det hehe

    Nja, har hållt på som satan här hemma mest hela dagen, men ändå känns de som man inte fått något gjort :/ Fast rent och fint är det nu i alla fall 😉 Rensa skor och sådant får jag ta en annan dag för nu är jag heeelt slut i kroppen!

    Ja, då har du fått lite gjort under dagen ändå, det är skönt det. Synd att du måste klacka om skor, det är inte det billigaste :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *