I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

4 thoughts on “Marinerat massor av kött :-)

  1. Hoppas grillningen blir bra :) Är du noggrann när du köper kött? Jag är vegetarian men när jag köper till min kille så köper jag bara ekologiskt där djuren har fått gå ute. Jag trodde det var en självklarhet att alla djur fick ha lite utomhusvistelse men tydligen va det vanligare att djuren är instängda hela livet

  2. Hej! Fiaskots Gudinna undrar varför du inte vill bli hennes kompis igen, men jag förstår dig.

    Och dina sköna kommentarer hos alkoholistiskchic, hahaha. Visste väl att du skulle få fram vem PINK var.

    Nä nu drar jag, sorry för all skit jag har skrivit tidigare, både härinne och på Metrobloggen.

    Tack och hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *