I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kan man få så mycket gjort? :-)

Trots nattens bravader som ledde till sömnlöshet, har jag fått enormt mycket gjort här hemma denna måndag. Jag har fått undan en rejäl disk, ordnat med fruktpuréer, möblerat om såväl som städat ordentligt på uteplatsen, lusläst reklambladen, badat båda barnen, smörjt in barnen i två omgångar, ringt diverse samtal för att ordna receptbelagd medicin till barnen samt avstyrt ett möte och varskott förskolan om läget. Barnen har dessutom ätit som de ska och det mesta har varit frid och fröjd. J har sovit väldigt mycket under dagen med tanke på de nattliga bestyren med de kliande vattkopporna och Z har även han tagit sig en stadig powernap.

Tack till svärmor som kom till undsättning också. Hon hjälpte mig att plantera om penséer och vad de nu heter igen… Och så tog hon J medan jag fixade på uteplatsen.

Nu ska jag fortsätta med middagen, maken är strax hemma.

INTE MISSA; tävling om skönhetsprodukt – avslutas klockan 20:00.

4 reaktioner på ”Kan man få så mycket gjort? :-)

 1. Vad härligt det känns när man fått så mycket gjort, då är man nöjd med dagen sen :)
  Här har det dock varit värre, har inte alls fått så himlans mycket gjort, men så har vi ju varit ute ganska mycket idag. NU ska jag däremot packa som jag fortfarande inte har gjort :O Kasta både mig och barnen i en dusch och sen myspysa en stund innan de ska sova.. :)

 2. Jodå, jag har packat nu, behöver ju inte ha med så mycket då vi bara är borta en natt, men allt utom hygienartiklarna är ner packat, Dom tar jag i morgonbitti innan jag går.

  Jag förstår att du är trött och jag hoppas du får sova bättre inatt :)

  Yes, du får göra det :) Månads resumé alltså.

  Klart man ska hitta på lite i sommar, det är så roligt både för en själv och barnen.

 3. Stackarna, de e inte alltid de e lättare varianter av vattkoppor! Mina töser hade ganska mycket prickar men dom kliade inte……så på så sätt hade dom tur.
  Hoppas de går över snart för dom.
  Önskar er en lugnare natt!!!

 4. Du är en fruktansvärt effektiv kvinna! 😀 Skönt att barnen sovit lite iallafall, hoppas de mådde lite bättre sen! Inget roligt alls med elaka kli-koppor :(

  sv: haha tur att vi inte åker på buffé tillsammans, vi skulle säkert bli portade 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *