I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Billigt och bra hotell i Danmark? (semesterplaner)

2010 är vår sommar och vi har många semesterplaner framför oss;  Rånäs Slott, landstället, Gröna Lund, Skansen, Kolmården/Skara sommarland/Parken ZooLegoland/Lalandia och så vidare.

Landstället och Rånäs Slott är ett definitivt kort, inbokat och klart. Gröna Lund och Skansen ska vi absolut besöka. De ligger dessutom här i Stockholm. Dessutom vill jag väldigt gärna ta mig till Kolmården eller Skara sommarland, då jag aldrig besökt dessa parker. Då Parken Zoo i Eskilstuna inte ligger speciellt långt från landstället, kan det nog bli en spontan tripp dit också.

Eftersom jag inte har varit i Danmark tidigare, skulle jag väldigt gärna vilja få tips på bra hotell som inte kostar så mycket per natt?! Det blir jag, maken och barnen som åker över för att antingen gå på Legoland eller Lalandia – eller både och?!

Har du något bra hotelltips? Och vad ska DU göra i sommar?

5 thoughts on “Billigt och bra hotell i Danmark? (semesterplaner)

 1. Låter som ni kommer göra en hel del i sommar :) men tyvärr kan jag inte hjälpa dig med hotell i danmark :/

  Ja, jag tyckte det kunde vara roligt med en månads resumé, tiden går ju så fort och det kan vara kul att kika tillbaka på vad man har gjort under månaden :)

  Tycker du ska göra nåt sånt också, kan bli roligt att se/läsa :)

 2. Parken Zoo i Eskilstuna har jag besökt många gånger när jag själv var barn, och det är en bra park :) Jag har tyvärr inga tips på hotell i Danmark, där har jag bara varit en gång. Med skolan när jag gick i åttan tror jag haha

  Vi bor ju nästan vid Furuviksparken, det är så nära så att man nästan kan ta en promenad dit, så där kommer nog vi vara rätt mycket! Både djurpark, Tivoli och bad :)

  Svar: Men det hade jag ingen aning om! han har visst fortfarande hemligheter min man 😉 Det skulle ha varit en rejäl överraskning! :) Ja vattkoppor är ju inte kul… Fast de säger ju att ju tidigare man får det desto bättre, själv var jag nog 12. Hur är det med dem?? Stackars…Kommer ihåg hur det kliade över hela kroppen… Hoppas att det går över snart!

 3. Sv: Min kompis såg inlägget direkt oxå på hennes dator.. Samma som jag.. Såg inte där man skulle skriva in lösen..

 4. Annars finns det en himla bra camping precis jämte Legoland.
  Skulle rekommendera Legoland framför Skara Sommarland, i mina ögon är det ett skitställe. Tivoli är bättre då, eller Göteborg och Liseberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *