I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hur ska jag få håret ljusare?

Hej Emma-Lou! Du kommenterade min blogg förut på ett inlägg där jag var sugen på hårförändring. Nu har jag varit hos frissan och ville få mitt hår ljusblonda hår mer mellangylleneblond, men det blev brun röd/blont..tror det var 713. Har du något tips på hur jag kan få det ljusare mot det gyllenblonda. Måste jag genomgå den hemska orangea perioden? Hoppas på tips =) /R

SVAR från Emma-Lou: Hej Rebecca! Tyvärr måste ett mörkarefärgat hår gå igenom alla brun-röda-orangea faser för önskan om en blond hårfärg. Nu vet jag inte hur mycket färg som sitter i ditt hår, men jag kan rekommendera att du successivt med ett par veckors mellanrum slingar håret ljusare. Låt en och samma frisör göra dessa procesurer i ditt hår, så att han/hon ser resultaten. Räkna med minst ett blekningstillfälle samt att det läggs i en guldig toning/färg i håret. Dessutom gjorde frisören fel från första början och då tycker jag allt att de skall kompensera dig genom att du ska slippa betala detta.

Lycka till! /Emma-Lou

– Fler läsarfrågor finns kategoriserade under fliken ”läsarfrågor” ovanför headerbilden.

3 reaktioner på ”Hur ska jag få håret ljusare?

  1. Det tycker jag ni ska göra, barnen tycker det är roligt med såpbubblor och dessutom är det billigt :)

    Åska, usch då.. Det sägs att det ska regna här i morgon eftermiddag. Men jag hoppas regnet drar förbi fort 😉

  2. Tack för svaret! Ska nog gå tillbaka och kriga lite för min rätt till mitt ljusa hår=) även om jag gillar mörkt.. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *