I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu är vi hemkomna från sjukhuset….

Först och främst vill jag tacka er läsare som har peppat mig inför denna dag. Det har varit en jobbig period, men Ni har hjälpt mig (oss) att se ljusare på det hela. Ni har förstått mig till fullo vad det gäller min oro inför en eventuell operation. Jag måste även tacka er för att ni har respekterat att jag inte har velat berätta exakt i detalj vad det handlar om för problem med sonen, eftersom jag finner detta väldigt intimt och det känns inte rätt att skylta med informationen.

Tack.

Som det ser ut i dagsläget, behöver inte Joshua opereras – men om ”saken” förrvärras, måste vi återigen kontakta sjukvården för en koll. Försvinner ”den” inte innan tre års ålder, så kommer problemet att opereras. Det är ingen livshotande åkomma, men ändå så pass allvarligt att det kan komma att ge men för livet om det inte åtgärdas i tid.

7 thoughts on “Nu är vi hemkomna från sjukhuset….

 1. Vad skönt att höra att det gick bra och att han inte behöver opereras just nu! Nu kan du andas ut lite och koncentrera dig på andra saker en stund :) Men såklart kommer det alltid att finnas en viss oro över det..men försök tänka på allt de roliga nu ett tag :)

  Halsböld? Usch, sånt är farligt ju.. Min storebror fick operera bort den när han fick halsböld en gång :(

 2. sv: Måste hålla utkik hela kvällen då i bloggen om ditt projekt kommer ut 😉

  Börjar få träsmak i arselet av o bara sitta i soffan nu :/ Vill va friiisk, men har inte vågat gå ut idag då ja har en dryg hosta :(
  Hoppas du haft en fin dag :)

 3. Jag skickade på facebook, men kan lika gärna kommentera här också! :) Vad glad jag blir för er skull att han inte behöver opereras! Så himla skönt!

  Hoppas du har det bra annars?! Det har inte blivit så mycket data-tid för mej den här veckan för min man har mycket bestämt VÄGRAT att lämna ifrån sig den. Vilket har gjort mej lite upprörd haha.. Så även fast jag har varit lite borta så hälsar jag på hos din blogg så fort jag får ha datorn 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *