I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Sonen rekommenderar [helhjärtat] butik och klädköp (BILDER)

d5000 088

Nisses allt-i-allo-shop finns i Rockhammar, i närheten av Lindesberg.

d5000 1035

Det är faktiskt Z som tagit initiativ till detta blogginlägg, då han vill göra reklam för Nisses i Rockhammar, en allt-i-allo-butik som ligger belägen i buschen mellan Kolsva och Lindesberg. Pyjamasen som syns ovan på bild, är med andra ord favvopyjamasen för Z:s del. Och ni vad? Det är faktiskt den enda pyjamasen som hållit hög kvalitét – och den kostade endast 20:-.

Jag har inget emot att köpa lågpriskläder, även om det är sällan jag gör det. Jag köper de flesta klädesplagg till barnen ifrån H&M, förutom ytterkläder såsom skor, regnställ och overaller – då är det Didriksons, Reima, Viking Gore-Tex med flera som gäller. Efter ett par år i barnomsorgen, har jag uppmärksammat vad som håller tätt och inte. Men visst har även jag fyndat en ordentlig jacka till Z på KappAhl, en fodrad galonjacka.

Hur tänker du som småbarnsförälder, i klädväg till ditt/dina barn?

8 reaktioner på ”Sonen rekommenderar [helhjärtat] butik och klädköp (BILDER)

  1. Hahahahahah, men gud vad är de för jävla nöt egentligen:P
    Man kan inte annat än skratta faktiskt:P

    ja lovar att personen i fråga är ifrån dalarna egentligen dessutom, man vet aldrig:P haha

  2. Personen är nog bara väääldigt avis för alla andra får stock men inte denne! 😛 mouhahah! 😀

    aja, nu till nått annat =)
    Vad ska ni göra ikväll då?

  3. åh nisses i rockhammar är sååå guld, vi bor bara nån mil därifrån! man kan hitta vad som helt där! sist jag var för köpte ja skit tuffa rymd barn mattor till mina killar att ha på rummet, endast 20 kr styck!!

    har låst min blogg på omständigheter, hur kan man vara med och tävla hos dig då??

    mvh angelica

    SVAR FRÅN EMMA-LOU: Hej du, visst är det en helt underbar butik?! 🙂 Vi har landställe 1½ mil från Kolsva, ute vid Näs om du vet vart det ligger?

    Visst kan du tävla hos mig ändå, läs i tävlingsinläggen hur du gör för att tävla med din mejladress.

    Kram

  4. han är verkligen ett litet charmtroll din son! så härlig!
    jag vill precis som du ha rejäla kläder till barnen när det kommer till vinter o regnkläder/skor!
    alexandra kan jag köpa lite mer märkeskläder till men de små får nöja sej med lite av varje:P

  5. Oj, tycker det är svårt med kläder, billiga och bra kvalité tycker jag att det ska vara och här i stan finns ju inte alltför många butiker att välja mellan så jag köper mest på H&M, Lindex, Kappahl osv.. ibland om jag hittar något som faller mig i smaken så köper jag även från name it och p.o.p

    Jag vet ju hur mycket mina barn sliter på sina kläder så att köpa dyra märkeskläder känns väldigt onödigt.

  6. ja jo jag vet ungefär vart det är tror jag! 🙂

    ja nisses rockar 🙂 har du vart på nisses i västerås?? eller outleten där?? där kan man oxå fynda en hel del roliga saker!!

    SVAR: Samma ägare på Nisses i Västerås som i Rockhammar? Jag har inte varit på den i Västerås, men får nog lov att ta mig en titt i sommar 🙂

  7. Ja det är ju ytterkläderna som det är värt att lägga pengar på. Vi bor i Norrbotten och min lilla tjej är frusen (ingen bra kombination), vi har testat både Reima, Molo och Arctic Kids vinter overaller, men nu i vinter köpte vi Gneis och den har funkat jättebra. Deras kläder är dom bästa vi testat, varma, vattentäta och bra passform. Dom ligger i samma prisklass som Reima men är mycket varmare. Jag kan starkt rekomendera deras vinterkläder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *