I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Produktrecension: morotsolja från Rosenserien

morotsolja

Morotsoljan från Rosenserien, är en exklusiv olja som tillför huden näring och ger en fräsch lyster. Produkten är dessutom berikad på A- och E-vitaminer.

E-vitamin ska vara bra för att bevara den ungdomliga huden då den skall avstanna cellernas åldringsprocess då den inger bättre syretillförsel.

A-vitamin är av stor betydelse för bildande av nya hudceller, då den ökar blodflöde och stimulerar huden. A-vitamin motverkar oftast flagnande hud.

Emma-Lou tycker till om produkten:

Morotsoljan är helt underbar och den har gett min hy lyster trots att jag under veckans gång varit en trött småbarnsförälder. Dock tar det ett par timmar för oljan att obserberas och därför rekommenderar jag er att massera in morotsoljan om kvällstid så att den ensam får fylla ut sin funktion och får arbeta under natten. På så sätt stör den ej och kletar heller inte ut övriga krämers funktion.

Produkten fungerar bra för de flesta hudtyper och är dessutom dryg att det räcker med en liten klick.

4/5 möjliga får denna produkt av mig.

Ingredienslista, morotsolja:

Avokadoolja, solrosolja, vetegroddsolja, morotsextrakt, naturlig E-vitamin, karotin, rosenolja, växtparfym

rosenserien

Klicka på bilden ovan för att komma till beställning av produkten.

9 reaktioner på ”Produktrecension: morotsolja från Rosenserien

 1. Svar: Vad tråkigt att bilolyckan krossade din dröm. Men du har livet i behåll och det är viktigt. Jag trivs jättebra i skolan, jag rent av älskar vår klass. Synd att yrket är dominerat av tjejer, lite fler killar skulle inte vara fel ;D
  /ABBY

 2. Hej vännen =)
  Ohh jag undrar så hur ni har det?
  Men nu är jag tillbaka som vanligt igen, allt är inte klart men kan inte hålla mig borta längre *skrattar* ska ska jag avslöja vad jag gör….
  Stora kramar

 3. Heil Hitler jag undrar just vad DU har för diagnos???????

  SVAR FRÅN EMMA-LOU: Hmm…med tanke på att jag är frisör och journalist = fungerar med de flesta människor, så kan du (iaf de flesta) nog ana att jag inte sympatiserar med Hitler… Men tydligen gör du det, fast ändå inte – med tanke på att du inte törs stå för det du skriver. Du är med andra ord en ynkrygg. Dessutom tror jag att du blev lite butter för den där kommentaren jag skrev för ett par timmar sedan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *