I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Årets första humla, eller? (bild + klädtips) SÖTNÖT!

201004271620

Observera dock att bilderna är tagna med mobilen.

Jag brukar då inte falla för reklaminslag, men igår gjorde jag det och begav mig faktiskt direkt till butiken för att inhandla denna söta sparkdräkt som J bär ovan. Plagget kommer ifrån Lindex och kostar 129:-.

Jag brukar inte impulsköpa kläder och prylar bara sådär, men kände väl under gårdagen att jag kunde unna min son detta. Jag menar, jag har faktiskt inte köpt  ett enda plagg till J (förutom hans ”välkommen-till-världen-kläder) eftersom han ärver alla kläder från sin storebror Z.

Vad tycker ni om denna dress?

8 reaktioner på ”Årets första humla, eller? (bild + klädtips) SÖTNÖT!

  1. den passar honom perfekt! man ser ju att han tycker om den iaf! sååå söt!!
    hoppas du fick sova gott sen! jag fick det dock inte..men det var inget ovanligt ju! hittar inte min mobil igår kväll heller! irriterrande, den ligger nog i bilen annars hade jag ringt och snackat bort ett par timmar med dej du söta!

  2. Jag är förvånad att du kan hålla dig från att köpa babykläder! Jag har lust att göra det titt som tätt, och jag har varken barn nu eller på g 😛 Finns ju så himla mycket sött.

  3. Naww vad söt han va då!! 😀
    ser ut som ett litet bi, haha 🙂

    haha tack tack, det kan du också fixa om du så skulle vilja 🙂
    jag tänkte göra en header med liknande (tror jag)
    ha de bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *