I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Produktrecension: tvättgelé från Rosenserien

tvättgeleHuden under ögonen är många gånger så tunn mot övrig ansiktshud och därför i behov av extra vård. Därför är det extra viktigt att rengöra huden kring det området precis som övriga ansiktet. Ingrediensen trollhassel, verkar dessutom åtstramande och är på så vis reducerar de fina linjerna kring ögonpartierna och såväl kan motverka mörka ringar.

Rekommenderat är att skölja av produkten omgående med ljummet vatten.

Citerat om produkten från Rosenseriens hemsida:

”En örtrik djuprengörande tvättgelé. Effektiv utan att den skadar syramanteln. En liten klick fördelas över ansiktet, massera en stund och skölj bort med ljummet vatten. Tvättgelén hjälper huden att reglera talgkörtelproduktionen så att den blir normal. Det aktiva tvättämnet är en sockertensid från majs och kokos som är 100% nedbrytbar i naturen.”

Emma-Lou tycker till om produkten:

Tvättgelén tar under en rengöring bort den mest intensiva mascara jag någonsin har provat. Produkten är dessutom mild och skonsam mot huden. Ett tips är att massera in produkten i ansikte såväl som hals kvällstid för att få bort dagens utsattheter mot huden. För den med fet hy, rekommenderar jag att tvätta ansiktet med denna produkt både morgon och kväll.

Däremot är det lätt att trycka ut för mycket gelé, så en pumpfunktion är hellre att rekommendera (har mejlat Rosenserien om detta). I övrigt anser jag att tvättgelén är en väldigt bra produkt, så jag ger den 4 av 5 möjliga.

Produkten passar:

– Fet hud – dagligen.
– Normal till blandhud – varje dag eller vid behov.

Ingredienser, tvättgelé:

Aloe vera gelé, tvättämne (sockertensid från majs och kokos), ricinolja, vegetabiliskt glycerol, växtfiber, mandelolja, växtparfym, trollhassel, ringblomma, biokonservering (från veg. fetter), rosenolja.

rosenserien

Klicka på bilden ovan för att komma till beställning av produkten.

2 reaktioner på ”Produktrecension: tvättgelé från Rosenserien

  1. hallo stumpan! kunde du somna sen igår? jag kom inte i säng förrän halv tre typ.. Vart massa bra på tv inatt, så jag ville inte gå och lägga mej haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *