I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Läsarfråga om hårinpackning

”Är det möjligt att göra en stor omgång med hårinpackningen och sedan spara den? Svara gärna på min blogg så jag vet att du har svarat.”

Svar från Emma-Lou: Just denna variant av hårinpackning (för kluvna toppar) fungerar ju att göra en större sats och spara då det är som smaksatt olivolja. Men eftersom det inte tar speciellt lång tid att göra detta recept, kan jag nog känna att man kan göra en ny omgång per fuktbombstillfälle, så att man kan använda resterande olivolja i matlagningen. Dessutom gäller detta recept för ett långt hår, så för exempelvis min hårlängd (mellanlångt), räcker den till några tillfällen.

Alla mina hemmagjorda hårinpackningar finns under fliken ”SKÖNHETSRECEPT” ovanför headerbilden, där du även hittar recept på ansiktsmasker och annat.

3 thoughts on “Läsarfråga om hårinpackning

  1. wow måste testa att göra hårinpackning,du har ju allt på din blogg du, perfekt=)
    svar:
    jaa haha jag ska börja skriva mer i bloggen om hennes otroligt sköna kommentarer haha dom kommer rätt ofta;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *