I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Paddelbortsten, ett bra redskap för det feta håret

P1080962

Nu har jag förvisso inte problem med fett hår, men vill ändå passa på att tipsa er andra.

Paddelborsten är skonsam mot håret samtidigt som den ger en skön massage för hårbotten. Med paddelborsten fördelas talgfettet (hårets naturliga fett) jämnt över hela håret, så att dess glans och lyster syns bättre, i stället för att klumpa sig i hårbotten. Paddelborsten är defintivt ett bra hjälpmedel för personer med tjockt och långt hår. Därutöver masserar den således hårbotten, vilket i sig ger en ökad blodcirkulation som kan vara bra för hårets tillväxt.

Fler hårtips och annat inom hår och skönhet, finns kategoriserat bland flikarna ovanför headerbilden.

2 reaktioner på ”Paddelbortsten, ett bra redskap för det feta håret

  1. Jag har använt paddelborste i säkert 15 år om inte längre. Tycker de e bra oxå för att de drar inte tag så galet i håret utan man kan även som håröm använda den å njuta!

    Önskar dig en go sönda!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *