I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Solglasögon, budgetstips, inköpsställen & pris

ellos.129

Solglasögon är nästan ett måste som accessoar. Själv har jag nog ett trettiotal olika solglasögon, hihi – vilka jag har samlat på mig under årens gång förstås.

Inköpsställen och priser:

1. H&M, 49,50:-, finns i flera färger.
2. Nelly, 349:-
3. Lindex, 49,50:-
4. Gina Tricot, 79:-
5. Ellos, 129:-
6. H&M, 49,50:-
7. H&M, 59,50:-

* bilderna i kollaget ovan, kommer var och en ifrån den sida jag länkar till.

Vad har du för typ av solglasögon? Länka till ett blogginlägg där du visar upp glajjorna så att jag får kika!

 

Kopia av d5000 109

Såhär ser mina senast inköpta solglasögon ut, från Guldfynd, 119:-.

5 reaktioner på ”Solglasögon, budgetstips, inköpsställen & pris

  1. Va många fina bilder du har lagt upp! Jag har varit lite frånvarande så jag har inte sett dem förrän nu 😉 Jag använder inte glasögon, tycker att mitt ansikte är för litet för solglasögon och jag ser bara ut som en jättefluga haha! bzzzzzzzz 😉

  2. oj, inte dåligt att ha så många solglasögon! :) jag har två! hihi! Men håller med dig om att det är en superfin acc.kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *