I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Simpelt, men gott vegetariskt tillbehör till maten, recept

d5000 953

Om fantasin strular och du bara har ”tråkig” pasta, så är det här mycket enkelt tillbehör att bara göra till pasta. Hundratals recept finns kategoriserade i flikten ”BAK- OCH MATRECEPT” ovanför headerbilden.

Ingredienser som tillbehör till 4 personer:

4 stänger sparris
1 stor morot, skuren i stavar
Olivolja

Gör såhär:

Ställ ugnen på 225 grader. Skölj och dela morötter och sparris, lägg i en ugnssäker form och ringla över lite olivolja. Låt stå i ugnen mellan 20-30 minuter. Rör om efter halva tiden. Servera direkt.

4 reaktioner på ”Simpelt, men gott vegetariskt tillbehör till maten, recept

  1. Ja, hon är så underbar! Hon och jag har alltid stått varandra väldigt nära, så nu när jag märker att hon bara blir sämre och sämre försöker jag träffa henne mera och visa hur mycket jag uppskattar henne :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons