I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

En del i görningen som skrivet…

Good morning sunshines!

Hoppas att allt är bra med er? Idag kommer det att dyka upp en del intressanta blogginlägg – tycker i alla fall jag! Dock har jag en frukost att ta tag i samt annat i görningen, så vi hörs senare.

Vad ska ni hitta på denna torsdag?

8 reaktioner på ”En del i görningen som skrivet…

  1. God morgon E!
    Då kommer man ju kika in oftare så man får se vad de e som e i görningen då.
    Själv ska jag försöka sova lite, nån gång mellan 9-13 så kommer ett paket från Smak & Arom……spännande……..äntligen kommer mitt te med smaken Chili Choklad som e så super gott!
    Annars så blir de en lugn da tror jag.

  2. God morgon!
    Förutom att vi alla är förkylda så är det bra med oss 🙂

    Spännande med intressanta blogginlägg hehe. Ska plugga och fixa lite ärenden, men annars sker det nog inte så mycket idag. Ja, en massa lek ute i solen också förstås, men det blir senare när barnen är hemma från dagis igen!

  3. Med min torsdag ska jag nu äta lite frukost och sen fara iväg och jobba ett par timmar. Men efter det vet jag inte 🙂

    Jag har liiiite större fötter, 37. Så det var precis att jag inte kunde ha dem. Jag vet, jag ska 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *