I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Och så var det dags igen….

Idag har det sannerligen varit fullt upp. Efter att Z var lämnad till förskolan, så passade vi på att städa och plocka här hemma. Inte för att det egentligen var smutsigt eller stökigt, men det låg en del papper och leksaker varstans runtom i lägenheten. Vi hade nämligen besiktning av lägenheten idag. Då det är en ganska ny bostadsrätt (vi är de första som bor här), har vi rätt till att få en del utbytt om det är slitage som vi inte har utfört. Om vi skulle ha struntat i detta, får vi stå för kostnaderna sedan och då är det ingen mening att gnälla.

Annars har jag börjat med rensningen bland alla leksaker som finns och har efter inte ens hälften av sorteringen redan kommit upp i en stor påse med olika sorters leksaker 🙂 Kommer att visa bild på dessa senare samt lägga upp i gruppen. Ni som har missat mitt nystartade projekt, läs gärna mer om det HÄR! Och bli medlemmar ni också! Det är fullständigt ideellt och för en god sak.

Det jag menade med rubriken, följer i bilderna nedan:

d5000 855

Och så var det dags igen, Emma-Lou på buffé.

d5000 861

Andra tallriken, min tallrik med mat alltså.

d5000 856

Tredje tallriken, jag säger då det. Jag tillhör verkligen den svensson som riktigt grisar på buffé.

8 reaktioner på ”Och så var det dags igen….

  1. Buffé är farligt trevligt 😉

    Är dock bortskämd med ”riktig” asiatisk mat eftersom min pojkvän är därifrån, så svenska kinakrogs-bufféer brukar jag inte ge mycket för, hihi!

    Och ja, Metrobloggen strulade som bara den så jag var nästan illa tvungen att byta blogg. Lite sorgligt, men… skönt med nytt o fräscht också 🙂 (precis som det blev för dig!)

  2. Den första och sista tallriken såg väldigt goda ut, men sushi (stavas?) är inte min grej liksom 😉

    Duktig du är som rensar och håller på 🙂

  3. Haha nä sant att jag inte behöver plocka upp leksakerna idag och det tänker jag inte göra. Det är nog med sysslor ändå 😉 Vardagstrött.. jupp det är vad jag är hehe. Karln är inte hemma annars hade han såklart hjälpt till, men han kommer senare sen.

    Ja, man får passa på när orken finns och lusten faller på att rensa. Känns skönt när det är gjort i alla fall.

  4. åhh vad gott det såg ut! Iallafall första tallriken 😉 Jag ÄLSKAR såna nudlar!
    Ja det har varit lite roliga grejer 🙂 Men jag blir ju så glad också, för jag har ju verkligen inte råd att köpa saker. Därför tävlar jag och håller tummarna. Jag förlorar ju ingenting på det 🙂 Och det är ju så himla spännande att vänta på att en tävling ska avslutas! haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *