I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vinnaren av den exklusiva jojobaoljan från Rosenserien är…

RS_jojobaolja

…personen som kom med denna motivering:

”Jag skulle hemskt gärna vilja vinna. Har drabbats av en konstig eksemliknande grej, och fått diverse olika smörjor av VåC. Bla kortisonkrämer, Canoderm och Miniderm. Men INGET hjälper. Kanske vore Jojobaoljan lösningen? Sen har jag hört att Jojobaolja är bra för mjäll också… klockrent! Det är både jag o gubben min drabbade av i omgångar, perioder… Så optimalt att kunna använda samma ”medel” som till mina eksem då 😀 Har länkat här. Kram!”

Ett stort grattis till dig, Annika! Jag hoppas att du får mycket glädje av denna jojobaolja, för den är helt suverän enligt mitt (och många andras) tycke! Mejla mig ditt fullständiga namn och adress, min mejladress finns HÄR! Läs väldigt gärna min recension av produkten där jag ger en del tips och recept inför användning av just jojobaolja, KLICKA HÄR för att komma dit. Jag skulle kunna tro att du och din pojkvän i omgångar måhända lider av torr hårbotten och inte mjäll, läs mer om det HÄR!

Många kramar till er alla som deltar i tävlingarna här på min blogg. I dagarna dyker ytterligare två nya tävlingar upp här i bloggen. Ena är en skönhetsrelaterad produkt, medan den andra vinsten mer gynner en småbarnsförälder.

Må så gott allihopa! /Emma-Lou Pesonen.

2 reaktioner på ”Vinnaren av den exklusiva jojobaoljan från Rosenserien är…

  1. Jag vet inte faktiskt! Jag hade ju inte ont i huvudet när jag la mej igår, utan det kom under natten när jag sov så dåligt 🙁 Får hoppas att alvedon och en massa vatten hjälper.

  2. Ja det kan ju vara det också! Det är lite olika hur det känns med ögonen från dag till dag. Men nu när jag har vaknat till lite och ätit frukost och druckit mina vitaminer så börjar det kännas lite bättre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *