I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Ta en lätt dusch med rosenvatten och få hyn uppiggad, recept + rekommendation

d5000 981

Låt säga att du är på väg hemifrån jobbet/skolan och känner dig en gnutta ofräsch i ansiktet – ta då en spraydusch med rosenvatten. Detta kommer att pigga upp din hy samtidigt som rosenbladsextrakten återfuktar, skyddar och ger lyster. Det räcker med en duschning.

♥ Emma-Lous alldeles egna ihopkomponerade rosenvatten finns på recept HÄR!
♥ Eller så beställer du en färdig variant från Rosenserien HÄR!

Mer om skönhet såsom hemmagjorda skönhetsrecept eller produktrecensioner finns i min blogg, bara att klicka på de ord som är ceriserosamarkerade. Annat om hår och skönhet finns kategoriserade ovanför headerbilden.

5 reaktioner på ”Ta en lätt dusch med rosenvatten och få hyn uppiggad, recept + rekommendation

  1. Jag älskar rosor & när vi köpte huset stog det fem buskar precis utanför vår dörr till uteplatsen, dom flyttade jag + att jag gav bort tre…sen stog det fyra små buskar i en rabatt som for rätt illa av sniglar *morr** men jag tror att det var jag som vann slaget till slut! Sen fanns det en klätter-ros, som jag lovat bort i år så min mamma kommer & hämtar den så fort tjälen går ur backen 😀 men vad jag skulle komma till är detta:

    Jag kommer absolut att testa ditt recept på rosenvatten i sommar! Hur länge tror du att det håller sej i en flaska??

    Tack för inspirationen!

    kram

  2. Härligt med sådan sprayer att fräscha upp ansiktet med.=)

    Sv. Jobbigt när kommentarer man skrivit försvinner, särskilt när man skrivit en lång.

    Usch då lät inte trevligt det där med nacken.=(

    Haha ja är det många barn så kan de verkligen leva om.

    Min långhelg var helt ok förutom att jag däckade med feber och hosta när jag kom hem…=( Var i norrland och hälsade på släkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *