I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hemma från påskfirande

Idag har vi varit iväg till två olika hushåll för påskfirande. Tyvärr kunde vi inte äta mat hos båda eftersom middagen hos mina föräldrar var klockan 16, och maten hos svärföräldrarna serverades klockan 17. Nog för att jag älskar mat, men jag hinner inte smälta maten på en timme…

Nåväl, nedan följer bilder:

d5000 004

Kycklingklubborna hade min mor marinerat väldigt bra 🙂

d5000 007

Potatisgratängen var också god.

d5000 005

Salladen var väldigt simpel som ni ser, men ack så god den blev med en liten skvätt ättika – ja, ni läste rätt, ättika! Ett tips min mamma mottagit utav en jugoslav 🙂 (serb)

d5000 008

Jag tog med mig mina italienska köttbullar, vilka jag fick skriva ned recept på omgående (ni måste prova dem, recept finns HÄR)!

d5000 009

Svensk tradition med prinskorvar, inte för att jag är direkt förtjust i dem, men barnen gilla’t! Vi hade även en sill, senap och annat vanlig mat vid påsk, men dessa syns tyvärr ej på bild.

d5000 012

Min tallrik med mat *intresseklubben antecknar* 😉

d5000 017

Z busade en hel del i lokalen 🙂

d5000 023

Detta var min look denna festdag 🙂

7 reaktioner på ”Hemma från påskfirande

  1. du är så söt! och lilla Z är så härlig när det lyser bus i ögonen på honom!
    oj så du åt mat?? jag har antecknat detta nu och ska lägga mej o läsa lite!
    sov gott sen!

  2. Snygging! Vilken söt topp 🙂 Härligt med familje- påskmiddag! Vi ska ha det idag, fast vi skippar nog den traditionella påskmaten tror jag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *