I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Glad påskgubbe och påskkäring

d5000 968

Idag har jag och Z tiggt godis :-) Vi gick bara i två portar här på gården, men ändå lyckades Z få ihop en del godis samt 50 spänn :-)

d5000 963

Jag ser inte direkt svensk ut, hehe.

Det har varit seg uppdatering här i bloggen, men jag har inte glömt er. Det har bara varit så himla mycket här hemma och det har hänt en del saker. Nu kommer jag inte att gå ut i bloggen med vad det handlar om, men det är inte så illa som en del tror 😉 Sak samma, ville bara uppdatera läget kort här.

Glad påsk på er alla!

2 reaktioner på ”Glad påskgubbe och påskkäring

  1. sååå söta! jag fick faktiskt göra tjejerna till påskakärringar idag iaf!! så roligt juh!
    svensk du?? har hört att du är ett sånt där utlänningspack 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *