I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Påskpyssel: pyssla personliga påskkort :-)

d5000 958

Om två dagar är det skärtorsdag och visst ska Z och jag gå en runda då :-) Båda två ska vara utklädda till påskgubbar/påskkäringar 😉 Tigga lite godis traditionellt vis mot ett fint påskkort, är väl helt underbart, inte sant?! :-)

Det här pysslet är busenkelt att kirra mot att du har en skrivare, papper och bläck. Googla fram en passande bild och skriv en rar text i ett det skrivdokument du har på datorn. Klipp ut påskkorten och låt barnet rita härliga bilder utifrån hur hon eller han tolkar påsken som :-)

Nu såhär inför påsk, är jag extra vänlig, så om det är någon själ därute som väldigt gärna vill ha likadana som jag har på bild ovan, mejla mig gärna och glöm inte att skriva barnets/barnens namn så att jag kan ändra det korrekt.

Jag skickar dokumentet i Word och mallen är gjord för 10 påskkort per ark. Min mejladress finns HÄR!

Fler påskpyssel finns under fliken ”PYSSLA MERA”. Se till att klicka på underkategorin ”påsk” om det är just det temat du är ute efter :-)

11 reaktioner på ”Påskpyssel: pyssla personliga påskkort :-)

 1. När man har barn kan man ha dem som ursäkt till få pyssla ^^ haha, det kommer nog jag göra ”Ska vi pyssla lite?” ”neeeej, jag vill inte..” ”joo, nu pysslar vi lite, mamma vill det!” Haha ^^

 2. Du har koll på att pruta och köpa begagnat hör jag :) bra det, det är bra med tips. Och i längden spar man ju rätt bra med pengar…

 3. fiiina! synd att de minsta tjejerna är för små för att vara påskkärringar! och att stora tjejen tycker det är för små barn..haha..

 4. Det är bra att ha ”övat” på sådant tror jag, att leva på lite pengar och ha det lite knapert. Man klarar ju sig ändå lixom. Då blir det desto roligare när man kan köpa tex ett matbord för man sparat så länge :)

  Nej, klarade inte tentan. Jag fick 26, 29,5 var G. Ett slarvfel hittade jag, men resten kunde jag inte (då hade jag chansat). Så ja, i maj sitter man med det igen då… så himla onödigt. Nu är det dock marknadsföringstenta om ungefär en vecka, så får råplugga till den först. Ska nog gå bättre än denna.

 5. Hoppas ni får något smaskigt när ni knackar på;)

  Svar: Ja okej om det är någon man har pratat mycket med men nya människor som endast snyltar röster blir jag så irriterad på:P Dessutom röstar jag bara om jag tycker det är snyggt:P Då får dom hellre lämna en kommentar som berör min blogg och sedan när jag lämnar svar ser jag deras bikini i deras blogg och röstar på det sättet:P

  /E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *