I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Åh, vad glad jag blir för detta!

Kommer ni ihåg inlägget där jag tipsade småbarnsföräldrar om ett projekt sajten Familjeliv skulle ha tillsammans med Nestlé? Det handlade om att de sökte skrivsugna bloggare för att hjälpa till att bedöma och skriva om deras barns upplevelser med en ny satsning som Nestlé inom kort lanserar. Det visade sig att en av mina läsare nappade på tipset, anmälde sig och blev antagen till projektet. För att inte glömma vad hon får som tack för uppdraget, en lyxmiddag av värde 1500:- samt barnmat för tre månader av värde cirka 1000:-

Visst är det kul?! Grattis till dig Amanda och glöm nu för bövelen inte att nämna mig på din blogg 😉

mmm

9 thoughts on “Åh, vad glad jag blir för detta!

 1. Sv. Ja riktigt roligt.=)

  haha det är väl tveksamt men vem vet? Du kanske har lyckats banka in datumen i huvudet på mig nu?=)

  Ja verkligen jätteroligt och kul att hon blev utvald!

 2. Jo, har skrivit om det innan.. det är sådant som följer en hela livet och ibland tänker man lite mer på det och ibland lite mindre :(

  Nja, bråkiga barn är ju inte så roligt att ta med, men tror nog hon vill gå.. kanske ska låta henne måla några små påskkort idag.. i fall att..

 3. Hej!
  Detta rör inte detta inlägget men orkade inte leta fram ett lämpligare inlägg, så du får ursäkta, haha.

  Har läst dina hårvårdstips, och mycket om användningen av schampoo. Jag är typen som kliver ut ur duschen med snustorrt hår, men under dagen faller det sönder i fett (förmodligen för att jag överanvänder schampoo)

  Har varit typen som färgat mitt hår i tid och otid. Varit blond, gjort mig mörkbrunt, blev missnöjd, använde avfärgning (det starka medlet som frisörer använder för att få bort färgen som kan svida i ögonen..) och verkligen påfrestat mitt hår. Avgjorde nyligen att jag inte vill färga mitt hår något mer, isåfall en mild toning.
  En frisör blekte mig platinablond (ville bli ljusblond, inte platina.. Tydligen har frisörerna lärt sig att blond är platina..), och sa till mig att använda Matrix silverschampoo 3 dagar i veckan (lägga i silvers., skölja ur, och sen ha i en ny omgång vid varje tillfälle), samt inpackning 4 dagar i veckan. 4 månader senare kommer jag tillbaka; ”Du har förstört ditt hår, jag måste klippa av allting..”

  Har förlorat allt förtroende för frisörer, dem säger att jag förstör mitt hår, plattar för mycket, borstar för ofta, allmänt sliter på det.. 2 dagar efter ett frisörbesök bryts mina toppar, trots att jag undvikit schampoo första dagen och bara haft leave-in balsam eller inpackning..

  Jag har avgjort att schampoot förstör mitt hår, för enkelt, och ska använda mig att tipset att schampoonera 2 dar i veckan, och ”fukt”bomba håret. Men min fråga är; Kan jag fortfarande blöta ner håret även om jag inte ska schampoonera eller lägga i balsam/inpackning? Eller måste jag hålla håret ifrån vatten dem dagar jag inte ska tvätta det eller balsamera det? Är nämligen ”varje-dag”-duschare..

 4. Visst e sånt kul! Klart att man ska testa, vad har man att förlora?! =O)
  Kul å Grattis till henne!!!
  Ha nu en sketago da själv E-L!

 5. Hihi, EmmaLou du är ju sååå rar!! Vilket härligt inlägg du gjort här! Jag har lite tråkig och dålig uppdatering på min bloggjust nu, har en sjukling här hemma, men till kvällen ska jag göra ett schysst inlägg och nämna dig på min blogg, med en liten dagens ros!! Jag är verkligen sååå tacksam för detta och det är tack vare dig! Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle bli antagen! Och hade du inte tipsat omdetta hade jag inte ens vetat om det.

  TACK TACK TACK! Vad kanjag mer säga eller göra? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *