I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vinn kemikaliefri skönhetsprodukt till fötterna

Lider du av trötta och torra fötter? Då kan denna tävling vara något för dig. I ännu en tävling lottar jag ut en exklusiv produkt från Rosenserien. Klicka här för att läsa min personliga recension om produkten.

vinnfotkram 

Jag tävlar hos Emma-Lou där jag kan vinna en kemikaliefri fotkräm. Tävlingen som sponsras av www.rosenserien.se finns här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-kemikaliefri-skonhetsprodukt-till-fotterna/

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 21 mars klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar (fler tävlingar är på ingång), klicka här.

9 reaktioner på ”Vinn kemikaliefri skönhetsprodukt till fötterna

 1. Här är länken: http://nilma.myshowroom.se/tavla-hos-emma-lou/

  Motivering: Jag har haft problem med torra fötter, förhårdnader och sprickor ganska länge men efter att ha läst din recension om den här produkten öppnade jag ögonen för Rosenserien. Det verkar vara en kanonprodukt som förhoppningsvis kan lösa mitt problem och ge mig mjuka, härliga fötter igen!

  Håller tummarna för att jag vinner nu också 😀

 2. Här är mitt bidrag: http://amylioness.blogspot.com/2010/03/jag-tavlar-hos-emma-lou.html

  Motiveringen (som jag skrivit i mitt inlägg): Eftersom jag haft problem med mitt hår frågade jag Emma-Lou om råd och hon tyckte jag skulle testa Rosenseriens proteinschampo. Jag har använt schampot i en månad ungefär och jag ser verkligen skillnad på mitt hår. Jag behöver inte ens använda balsam för att kunna kamma ut det. Succè!!
  Därför skulle jag bli jätteglad att få testa en annan produkt ur Rosenserien, speciellt eftersom jag vet att det funkar. Att sommaren (förhoppningsvis) snart är här och fötterna då ska vara fina gör ju bara att jag vill ha den ännu mer.

  Håller nu alla tummar och tår. =)

 3. Är gärna med!
  Har ingen blogg men har mejlat fem vänner +dej :)
  Min motivering skulle bäst göras i form av ett foto…av mina fötter.
  Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord och i detta fall skulle det underlätta 😀
  Har otroligt torra fötter, de får sprickor nu som då som är väldigt ömma och med ett jobb där jag går en hel del så är de riktigt trötta efter en arbetsdag!
  Sen har jag hört så mycket gott om Rosenserien så det skulle vara kul att pröva nånting ur den!

 4. Jag upptäckte rosenserien tack vare dig. Jag använder nu rosenseriens ansikts och ögonkräm som jag verkligen älskar, blev såld från första stund och tipsar alla i min omgivning att testa deras produkter. Deras produkter (dom få jag testat) är helt grymt underbara! Kommer aldrig sluta använda dom.

  Motivering:
  Som dom flesta andra som deltar i denna tävling har även jag torra fnasiga fötter men förhårdnader. Annars skulle vi ju såklart inte delta! 😉
  Jag är verkligen, verkligen i stort behov av en riktigt bra fotkräm (och jag tror på denna kräm till 110%) som dessutom är kemikaliefri. +++++

  Det här kan låta lite äckligt (men tyvärr sant) på kvällarna när jag sitter i soffan eller ligger i sängen kan jag inte slita mig från mina fötter. Jag kan inte låta bli att dra i dom torra små skinflikar som sticker ut här och där. Jag drar bort så mycket skin från mina hälar och det hårda partierna under tårna (vet inte vad det ställer på foten heter) att det tillslut gör så fruktansvärt ont så jag knappt kan gå på fötterna dagen efter. Jag får halta eller gå på sidan av fötterna för att det ska göra så lite ont som möjligt.Att gå barfota är inte att tänka på. När det efter ca en vecka läkt någorlunda och inte längre gör ont är jag på fötterna igen och så börjar proceduren om, har verkligen blivit en ond cirkel. Jag har förhårdnader och sprickor som en tjej inte borde ha. För så som mina fötter ser ut är inte kvinnligt för fem jäkla öre. Ibland önskar jag faktiskt att jag led av grov fotsvett, då det sägs att folk med fotsvätt har mindre eller inga förhårdnader alls (vanligt hos killar). Men å andra sidan vill jag ju inte lukta illa.

  Dessutom ska vi åka utomlands i sommar. Och det vore så himla skönt att kunna åka dit med fina fräscha, lena sommarfötter utan att skämmas. Att kunna måla mina tånaglar och vara barfota i ett par snygga sandaler. Som jag annars inte brukar vilja ha då jag skäms så mycket över hur mina fötter ser ut. Sockar är min bäste vän, oavsett årstid och skor, tyvärr.

  Jag skulle bli så otroligt glad och lycklig om jag vann denna kräm, om du bara visste. Skulle även vara roligt och se om mina förhoppningar om denna kräm stämmer! Jag skulle kunna skriva i all evighet, för så jäkla gärna (ursäkta språket) vill jag vinna denna kräm.

  Nu hoppas jag på all tur i världen. Kram Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *