I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Outfit när jag städar

d5000 128

Kofta från Gina Tricot samt lackleggins från Lindex, värsta pinglan ju. Iklädd detta har jag idag gett mig på att skura toalettstolarna, höhö. Kände mig bekväm i dessa, så varför inte?! Annars har vi bara varit hemma, fått undan en kläder och så. I och för sig var jag ute på en promenad med kvinna S, mäktigt.

17 reaktioner på ”Outfit när jag städar

 1. Snygg städoufit må jag säga. Hemma går jag bara runt i pyjamasbyxor! Jag har tröjan som du bär fast i svart :)
  kram kram

 2. Jag hade mina misstankar: Du är alltid snygg, till och med när du skurar toaletten :-)

  svar: Ja frisk luft i alla dess former är alltid bra & jag älskar kylig frisk luft :-) Meja är ute varje dag & för det mesta i flera timmar så det råder det ingen brist på :-) kram

 3. Förstår jag det! 😉
  Vad kul att höra att du är nöjd med den! Jag har varit osäker ett tag nu och funderat på om jag inte skulle ta D90 istället. Men jag tror nog att jag kommer att bli riktigt nöjd jag med.

  Tack för länken! 😀 Kikade in den nu, men Media Markt var faktiskt en hundralapp billigare på Min Nikon D5000 med AF-S DX-105mm. Var faktiskt tvungen att dubbelkolla på kvittot! 😛 Men jag ska absolut hålla utkik! Kan jag spara in pengar så missar jag inte den chansen. haha

  P.S Vad snygg städaroutfit du har!
  Kram

 4. Shit, när jag såg att du hade länkat detta så tänkte jag ”städoutfit? intressant..” typ håret i en stor, spretig tofs på huvudet, mjukisbrallor och en t-shirt men icke då! kanon emma-lou :)

 5. Vad snygg du är när du städar då!:P

  Svar: haha ja jag menar det;P inte för att jag är jättesmal men inte tjock;P

  /E

 6. finfina kläder! vill också ha lack-leggings! sv: ja, visst är det väl smart? 😉 minns inte om jag fått koden, får man den om man registrerar sig? önskar dig en god natt! kramizz

 7. Svar: Jodå jag klipper alltid topparna när jag färgar utväxt och det svarta vilket blir typ var 3:e månad:) men den långa längden ska jag ha kvar;P

  ska kolla din sjukdryck nu;)

  /E

 8. ohlala snyggig!!
  jag menar det där med ångbadet=) hihi..
  dumt att du inte fått ngn tid..har du fått ngt annat ifrån dem då *you know*

 9. jo tyvärr har han fått torr hy nu också..men det beror på saltet…han plogar snö och sandar vägarna på nätterna nu när det snöar..
  idag ska jag försöka sova i tid! men det är ju så himla svårt! önskar man bara kunde knäppa med figrarna o så somnar man=)

 10. Snyggt!=) Så fashionabelt klädd var inte jag när vi städade i lördags kan jag säga.;-)

  Sv. Ah hade missat bilderna.

  Vad roligt att ni alla har så ovanliga namn.=) Namnsdagar är ändå inte så mycket att fira. Vi har aldrig firat dem i min släkt men min mans familj gör det. Är han som haft namnsdag. Alltid kul med lite firande förstås.

 11. Shit vllken snygg städoutfit du har då! Du skulle sett min 😉 Jag tog också toaletten igår, blää..

  Jo, men jag tittade på LOST säsong 5 på dvd! Följer du också den serien?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *