I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Gravidkläder på Tradera?

bbbbb

Minns ni läsare dessa bilder? Jag kommer i alla fall ihåg…

Jag vet inte om mina gamla läsare minns att jag skrev om att jag hade en drös med gravidkläder – somliga använda, andra obrukade…som jag tänkte auktionera ut på Tradera? Skrev i alla fall om det på gamla bloggen i höstas… Skulle detta vara av intresse? Jisses, har typ hur mycket gravidplagg som helst känns det som…och dessa kommer jag inte att få någon som helst nytta av, eftersom jag inte vill bli gravid igen.

Ska jag auktionera ut kläderna (tröjor, klänningar, byxor, kortbyxor, jeans, kjolar, varmare plagg, osv.)? Antingen lägger jag ut alltsammans på Tradera och delar upp pengarna på sönernas sparkonton – eller så skänker jag plaggen till en välgörenhetsorganisation…

Vad tycker du?

11 reaktioner på ”Gravidkläder på Tradera?

 1. Haha ja självklart lagar jag mat, men blir ofta rätt trist mat på vardagarna.=) Äta måste ju vi med. Problemet är att min man inte kommer hem från jobbet fören sent och det är inget skoj att äta middag själv så jag väntar på honom.

 2. Ja, men jag mår så himlans bra av att vara ute, plus att jag kanske blir lite hälsosam och går ner ett par kilo. :) Gick ju upp 25kg under graviditeten. :) Vill iaf ner till min normala vikt nu! Får väl se när man kan ha dem jeansen man hade innan man blev gravid! :)
  Tradera är kanon!!!!

 3. hur skulle jag kunna glömma de fina bilderna=)
  tjag tycker du ska sälja dem på tradera..lite pengar till barnen är ju bra.
  jag har med en massa mammakläder. vill inte heller behålla dem eftersom jag inte heller ska vara gravid mer..never ever!!!
  kram

 4. Ohhh vad du är fin!! Du har verkligen ett jättevackert ansikte, var bara tvungen att säga det!

  Och grattis till er andra son=) Har surfat lite på din blogg nu som jag av någon anledning kom in på, du vet A leder till B osv.

  Ja, framförallt ville jag bara tala om det för dig att ud är vacker. Och Joshua var ett jättefint namn ni valt! Vad heter andra killen?

  Mvh amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *